* Livrarea produselor noastre se face numai prin Curier RAPID, tariful unic de 19 lei fiind valabil pentru orice localitate din Romania.

* Comenzile care depasesc 200 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

* Durata de livrare a produselor este de aproximativ 24 ore după ce unul dintre operatorii nostri va confirma comanda telefonic.

* In anumite zone mai indepartate, in preajma sarbatorilor sau din cauza conditiilor meteo nefavorabile, curierii pot avea uneori intarzieri in livrarea comenzilor!

* Comenzile plasate si confirmate pana in orele 14:00 se livreaza catre dvs. a doua zi lucrătoare.

* Livrarea catre dvs. se face in Bucuresti pana la orele 19:00, iar in provincie/Ilfov pana in orele 17:00

* Livrarea coletelor se face fara costuri suplimentare si sambata, daca se specifica de catre client la confirmarea comenzii, numai in limita programului curierului de pe zona dvs.


Dragi clienti, impreuna cu partenerul nostru Urgent Cargus va transmitem urmatorul mesaj:

- Pentru a fi in siguranta in conditiile dificile ale pandemiei de coronavirus, ne-am ingrijit astfel incat toate masurile de protectie pentru dumneavoastra si echipa noastra sa fie functionale.

- Am luat masuri de protectie pentru curieri, personalul ce manipuleaza coletele in depozite, cat si pentru personalul de la birouri.

- Am pus la dispozitie materialele de dezinfectare necesare la intrarea in toate locatiile Urgent Cargus, astfel incat sa reducem la maximum posibilitatea expunerii la virus. Am asigurat manusi pentru protectie acolo unde se manipuleaza coletele. Este functionala procedura prin care verificam zilnic starea de sanatate a echipelor noastre si avem personal dotat cu termometre digitale, cu masurare la distanta, pentru a ne asigura ca monitorizam riscurile la cel mai mic detaliu posibil.

- Am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanenta a suprafetelor in toate punctele noastre de lucru, la fel si pentru masinile de transport, unde sunt dezinfectate toate suprafetele de contact.

- Am informat echipa despre toate masurile luate si despre prevederile legale, astfel incat sa fie la randul lor responsabili in privinta respectarii normelor de igiena si a distantei sociale.

- Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrati distanta de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranta este recomandabila si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor.

- In final, dorim sa va asiguram ca monitorizam toate recomandarile oficiale si le integram in procedurile noastre. Va vom tine constant la curent cu masurile luate si cu precautiile necesare, pentru a fi in siguranta.


Ai nevoie de mai multe informatii ?

Specialistii CaroKids sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare.

Telefon: 0752.037.867

Email: contat@carokids.ro